blog

Egy angyal

Vannak mondatok, amiket a hétköznapokban is használunk az érzéseink kifejezésére, de azt, hogy mi az igazi, mély értelme, mindig nagyon átütő erejű megtapasztalni.

Ilyen az, amikor egy hajszálon függ az életed. Akinek volt már olyan autóbalesete, amikor a ripityára tört autóból „ sértetlenül” szállt ki (a lelked sosem maradhat sértetlen egy ilyen esetben, csakis a tested), az tudja mire is gondolok.

Amikor összetörik a szíved, akkor biztos lehetsz benne, hogy a teljes szíveddel szerettél, és tutira nem az a tanulság, hogy jó sok lakattal zárd be, hanem az, hogy a szerelem mindent legyőző erő (akár téged is 😉) és a megfelelő társsal az égig szállhattok…

Akinek hatalmas szíve van, az az ember azért született, hogy elhozza nekünk a tiszta erőt, a szeretetet. Ennek a cipeléséhez irtózatosan sok életerő szükséges. Van, aki Szupermenként extrém mennyiségeket hordoz, bár a legtöbb esetben csak azt látjuk, hogy egy egyszerű ember, aki másoknak nagyon értékes ajándékot osztogat. Az én apám is egy ilyen „hordozó” volt, akinek ez a feladat gyorsan emésztette fel azt a véges energiaraktárt, amivel született. Bár a saját élete rövid volt és nem is mondhatnám küzdelmektől, rossz történésektől mentesnek, de van a világon három emberke, aki mindent az ő örökségének köszönhet.

Egy angyal vagy! Ez a tapasztalat viszont idáig váratott magára. Szinte elfogadtam, hogy nincs angyalom. Meg kellett értenem, hogy ők olyanok, mint egy pillangó; gyorsan elrebben, ha sokat mocorogsz 😊 Előfordul, hogy akkor hagyod abba a vergődést, ha végképp kimerültél és már nem küzdesz; legyőzöttnek érzed magad. Ekkor jön ő. Nem várod, nem kéred, nem is reméled. Egyszerűen csak az öledbe pottyantja a „csomagot” és mire hálálkodnál, már rég elrepült. Én találkoztam vele, nem is olyan rég. Most már tudom, hogy nem kell az eget kell kémlelni és a hitem sem vész el többet, mert az angyalok köztünk járnak. Köszönöm az ajándékod és ígérem, hogy tovább adom!

Egy hozzászólás

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük